Titan – Vinylcollectie

Titan ingestrooide pvc chips Chipsmix Natural look & feel terrazzo effect terrazzo-achtige

861_Interfloor-Titan_vinyl-collectie“Allround terrazzo dessin”

De nieuwe vinylkwaliteit Titan kenmerkt zicht door het effect van ingestrooide pcv-chips in de toplaag van het vinyl. Deze geven de pvc-vloer een subtiele terrazzo-achtige look, een print waar de designers dol op zijn anno 2019.

Het is een vrolijk en tevens zeer functioneel dessin doordat het gespikkelde patroon ten opzichte van een geheel uni vloer vergevingsgezind is t.o.v. vuil. Titan is daarbij zeer vlekbestendig en onderhoudsvriendelijk. Bij correct onderhoud kunt u jarenlang genieten van deze prachtige vloer.

De ingestrooide Chipsmix zorgt samen met de Natural Look & Feel oppervlaktestructuur voor extra slijtvastheid en een uitstekende slipbestendigheid (klasse R10). Een vloer met een voelbare structuur, een sfeervolle uitstraling en een harde touche. Daarbij is Titan vochtbestendig en daarmee ook geschikt om bijvoorbeeld een badkamer in de kortste tijd van een nieuwe look te voorzien.

De stevige samengestelde Powerback, geschikt voor zwaar gebruik, is een speciale rug voor duurzame prestaties met een hoge warmte- en geluidsisolatie. Vinyl met Powerback heeft een uitstekende slagvastheid en is geschikt bij lichte oneffenheden in de ondervloer. Daarmee is dit kamerbrede pvc vinyl snel en eenvoudig te leggen.

“Voordelig en veelzijdig toepasbaar”

Titan is verkrijgbaar is een uiteenlopend kleurenpalet, van licht ‘shell white’ tot donker ‘charcoal’ en met zijn gebruiksclassificatie 23/32 daarom ook toe te passen in een breed scala aan interieurs, zowel residentieel als licht projectmatig.


Kenmerken en eigenschappen Titan – set 19-04

  • 861308_Interfloor-TitanGebruiksclassificatie: 23 en 32
  • Intensief woongebruik – licht tot normaal projectgebruik
  • Natural Look & Feel – Realistische oppervlaktestructuur
  • Slip Restraint R10 – Anti slip weerstand
  • Powerback – Excellent Impact Resistance
  • Geluiddempend & Vochtbestendig
  • Zwenkwielen: woongebruik
  • Verkrijgbaar in 10 uni ‘terrazzo’ kleuren 

Adviesverkoopprijs € 74,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 18,50 per m²)*

Vanaf medio juni verkrijgbaar bij uw project- en woninginrichter.


juni 2019 – Zwartsluis      |     * Prijs is exclusief legkosten en ten tijde van het nieuwsbericht

Bekijk product