Silkwoods-V specials – Vinylcollectie

modebewuste en uiterst persoonlijke vloer - high-end Hungarian’ Hongaarse punt hout dessins - creatief chevron patroon Bohemian stijl

807_Interfloor-Silkwoods-V-specials_Hongaarse-punt_vinyl-collectie

“Expressief, uitdagend en opvallend anders!

Voor een opvallend Scandinavische stijl moet je bij de nieuwe vinylcollectie Silkwoods-V specials zijn. De fraaie en exclusieve dessins van deze kwaliteit komen voort uit de laatste trends op interieurgebied en zijn een aanvulling op de bestaande succesvolle kwaliteit Silkwoods-V.

Het woord ‘specials’ in de naam staat voor een kwaliteit met zeer originele dessins en kleuren, absoluut anders dan de “doorsnee” houten en stenen vloeren.

Silkwoods-V specials is niet alleen modern en trendy maar blinkt ook uit in kwaliteit. Met behulp van high-definition inkten en de nieuwste printtechnologie zijn de dessins bijna niet meer van echt te onderscheiden. De natuurlijke ‘Real look’ en ‘Reel feel’ oppervlaktestructuur geeft de dessins een extra beleving met voelbare en scherpe details, heldere kleuren en een levendige indruk.

De hyperrealistische dessins zijn beschermd door een ultra matte PU beschermende finish voor eenvoudig onderhoud en verwijdering van vlekken. De vochtbestendige slijtlaag zorgt voor een veilige vloer met een hoge antislip weerstand, ideaal voor ruimten waar de kans op uitglijden relatief het grootst is zoals keukens en badkamers. 

“Voor een modebewuste en uiterst persoonlijke vloer

807_Interfloor-Silkwoods-V-specials_Steen-graniet_vinyl-collectieDe high-end collectie Silkwoods-V specials bevat drie dessins. ‘Hungarian’ – een trendy Hongaarse punt – bestaat uit eclectische houtdessins waarvan enkele uitgesproken anders dan anders zijn. Het populaire chevron patroon past helemaal in de ‘Bohemian stijl’, een mix van creativiteit, kleur en plezier. De dessins met meer uni planken zijn eerder elegant en stijlvol. Dit ‘Hungarian‘ dessin is verkrijgbaar in 5 moderne tinten.

Het ‘Woodstone’ dessin kenmerkt zicht door een gewaagde combinatie van hout en steen, gelegd in het trendy Hongaarse punt motief. Tenslotte een stedelijke ‘Terazzo’ dessin, verkrijgbaar in drie minimalistische graniet ingetogen kleurschakeringen.

Silkwoods-V specials beschikt als naadloze vloer over alle voordelen van PVC vinyl op 400 cm breed. Hygiënisch naadloos en uitermate onderhoudsvriendelijk. De geschuimde PVC rug met diamant embossing is daarnaast geluid en warmte isolerend.

De comfortabele PVC kwaliteit Silkwoods-V specials is met zijn functionaliteit en gebruiksclassificatie van 23/32 dan ook uitermate geschikt voor residentieel gebruik en daarnaast geschikt voor standaard projectgebruik


Eigenschappen Silkwoods-V specials – set 1/2 en 2/2 – 2018

 • Dessin woodstoneGebruiksclassificatie: 23 en 32
 • Intensief woongebruik – normaal projectgebruik
 • High Definition Technologie – nog meer dieptewerking in kleur en textuur
 • Real Feel & Reel Look – realistische natuurgetrouwe oppervlaktestructuur
 • PU Protective finish – extreem vuil- en vochtbestendig
 • Matte finish – Met zijdeglans effect en extra antislip
 • Extra Large Pattern – Rapport tot 150 cm lang en 200cm breed
 • Zwenkwielen: wonen geschikt (mits geheel verlijmd)
 • 807392_Interfloor-Silkwoods-V-specials_Stone-granietGeluiddempend – contactgeluidsisolatie ca. 18 dB
 • Dessin ‘Hungarian’ – 5 uiteenlopende kleuren 
 • Dessin ‘Woodstone’ – 2 verrassende (kleur) combinaties
 • Dessin ‘Terazzo’ – 3 minimalistische kleuren

Adviesverkoopprijs € 87,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 21,75 per m²)*

Vanaf eind maart verkrijgbaar bij uw project- en woninginrichter.


maart 2018 – Zwartsluis      |    * Prijs is exclusief legkosten en ten tijde van het nieuwsbericht

Bekijk product