Marble – Tapijtcollectie

modern en comfortabel decor voor een aangename leefomgeving - alle voordelen zachte vloerbedekking tov harde vloer gezellig warm akoestiek geluid

308_Interfloor-Marble_tapijtcollectie“Stijlvol en esthetisch”

Inhakend op de trend van natuurlijke ruwe vloeren lanceert Interfloor een 2e betonlook tapijtkwaliteit, Marble. Een prachtig gemêleerd bouclé tapijt met concrete overprint. Het gelaagde design met een patroon van 99 x 99 cm geeft bij de grijstinten een stoer beton effect. Stijlvol en esthetisch, een ideale vloer voor moderne toepassingen!

Het contrast van zacht tapijt met het raw beton dessin is verrassend, een echte eyecatcher voor een rauwe industriële sfeer, prachtig in combinatie met onafgewerkte materialen, metaal, leer en hout.

Marble is te matchen met vrijwel ieder interieur,  gecombineerd met lichte rustige kleuren en natuurlijke materialen voor een tijdloos Scandinavisch interieur en toegepast samen met grafische prints en vintage items creëer je een nostalgisch retro look.

“Een modern en comfortabel decor voor een aangename leefomgeving”

Als tapijtkwaliteit beschikt Marble over alle voordelen van zachte vloerbedekking en straalt ten opzichte van een harde vloer meer gezellig uit, is aangenaam warm, comfortabel en heeft tevens een gunstig effect op de akoestiek en geluidsabsorptie in de ruimte.

Met zijn gebruiksklasse 23 is deze lussenpool uitermate geschikt voor gebruik in drukke woonruimtes en indien voorzien van ondertapijt tevens geschikt voor trappen. Marble is ook perfect toe te passen als karpet.

Door het gemêleerde gemarmerde patroon wordt eventuele vervuiling effectief aan het oog onttrokken. Marble is verkrijgbaar in 6 smaakvolle verweerde kleuren met subtiele schakeringen grijs en levert zo een neutraal inspirerend decor voor een moderne en aangename leefomgeving.


Kenmerken en eigenschappen Marble set 17-10

  • 308839_Interfloor-MarbleGebruiksclassificatie: 23 en 31
  • Toepassing: zwaar woongebruik –  licht projectgebruik
  • Poolmateriaal: 50 % polyamide – 50 % polypropyleen
  • Verfmethode: Solution Dyed en overprint
  • Rapport: 99cm x 99cm (foto’s zie productgalerij ) 
  • Zwenkwielen: wonen geschikt (advies: Jumbo Protectmatten)
  • Trappen: wonen geschikt (indien voorzien van ondertapijt)
  • Verkrijgbaar in 3 koele en 3 warme gedempte kleurschakeringen

Adviesverkoopprijs € 89,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 22,25 per m²)*

Vanaf eind november verkrijgbaar bij uw woninginrichter.


November 2017 – Zwartsluis      |    * Prijs is exclusief legkosten en ten tijde van het nieuwsbericht

Bekijk product