310b

Matrix – Tapijtcollectie

310b

310b De Matrix is ontwikkeld door de zeer succesvolle kwaliteit Interfloor Forest opnieuw uit te werken met een verbeterde constructie en volledig andere kleuren/garens.

Matrix is net als zijn voorganger gemaakt op een zgn. “fine-line precision” tuft machine met een uiterst fijne deling. Dit betekent dat er over de breedte van het tapijt maar liefst 3000 naalden drie verschillende kleuren garens in het tapijt tuften.

Er zijn in Europa slechts twee tapijt tuft machines die een dergelijke kwaliteit als de Matrix kunnen produceren. Ook de onlangs geïntroduceerde kwaliteit Interfloor Monza Project wordt op deze machine geproduceerd.

“Fine-line precision” tuft machines geven het tapijt een geweven strak effect, waardoor het een uiterst moderne actuele uitstraling heeft. Mede hierdoor zal dit tapijt ook de jongere tapijtkoper aanspreken.


Matrix Set 14-06

Matrix_310641_xlMatrix is een prachtige voordelige kwaliteit gemaakt van zeer sterke 100% synthetische P.P. garens en hierdoor geschikt voor vrijwel alle woonvertrekken.

U kunt kiezen uit 8 kleuren die door de beste Nederlandse kleurstylisten zijn ontwikkeld. Bijvoorbeeld vergrijsde naturels, beige/greige tinten, zwartbruin tinten, antraciet en zilvergrijs.

Adviesverkoopprijs slechts € 74,00 per strekkende meter op 400 cm breed, (€ 18,50 per m²) – exclusief legkosten

Vanaf begin juli verkrijgbaar bij uw woning- of projectinrichter.


juli 2014 – Zwartsluis

Bekijk product