Evolution Wood – Vinylcollectie

image 6 of 12 - Interfloor Evolution Wood - Ruit patroon 137 - Eettafel

 Evolution Wood Grafisch Patronen Structuren Visgraat Ruit Hongaarse punt “Transformeer uw huis met de magische Evolution Wood!”

Een opvallende collectie met speciale formaten, complexe patronen en unieke texturen. Zijn naam zegt het al, Evolution Wood is grensverleggend en vernieuwend, een collectie welke de esthetiek van vinyl naar een hoger niveau tilt.

Bestaande uit 5 diverse dessins waaronder een tot de verbeelding sprekend ruit patroon waarmee u uw ruimte met zekerheid transformeert alsof het is aangeraakt door magie.
De stijlvolle en elegant klassieke visgraat en Hongaarse punt dessins zijn uitermate geschikt om de sfeer van vroeger in uw huis te halen maar ook prachtig te combineren met een hip interieur.

De flinke authentieke brede plank van maar liefst 1,5m lang creëert op zijn beurt een rijke houten look en is geschikt voor nagenoeg iedere ruimte. En ook het dessin met variabele plankbreedtes en lengtes kan worden toegepast in vrijwel iedere woning en interieur stijl.
“Chique en een tikkie eigenwijs”

Evolution Wood kent daarnaast de onverslaanbare functionaliteit van vinyl: is hypo allergeen, anti slip, hygiënisch en gemakkelijk schoon te houden waardoor de collectie met zijn classificatie voor intensief woongebruik niet alleen geschikt is voor woonkamer en slaapkamer maar ook voor studentenkamer, keuken en badkamer.

De Natural Look en Feel oppervlaktestructuur met antislip weerstand geeft het vinyl een voelbare houtstructuur en geeft nog meer weerstand tegen uitglijden. In combinatie met de Compactback kunt u gerust op blote voeten lopen. Naast uitstekend comfort zorgt deze excellent isolation voor perfecte akoestische eigenschappen.

De PU Dirt Repellant Coating verbeterd de scherpte van het houtmotief en de helderheid van kleuren. Dankzij de vlek afstotende finish blijft uw vinyl lang schoon en is zeer makkelijk te reinigen. Kortom:

“Praktisch vinyl met karakter en superieur gemak!”


Kenmerken en eigenschappen Evolution Wood
sets 1/3 – 2/3 – 3/3

  • Gebruiksclassificatie: 23 – 31
  • Toepassing: intensief woongebruik / licht projectgebruik
  • Natural Look & Feel oppervlaktestructuur
  • R11 Slip Restraint – Antislip weerstand
  • PU Lacquer – Dirt Repellant Coating voor uitmuntende vlekbestendigheid en eenvoudig onderhoud
  • COMPACTback – Excellent Isolation voor hoog comfort en uitstekende isolatie
  • Verkrijgbaar in 5 diverse dessins – totaal 15 kleuren
  • Verdeeld in 3 kleurthema’s – naturels, greiges & greys

Adviesverkoopprijs € 69,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 17,25 per m²)*

Vanaf medio maart verkrijgbaar bij uw woninginrichter.


maart 2017 – Zwartsluis      |     * Prijs is exclusief legkosten en ten tijde van het nieuwsbericht

Bekijk product