Dynamic Wood – Vinylcollectie

jaren succesvolle populaire dynamic wood huidige trends realistisch hout designvloer

jaren succesvolle populaire dynamic wood huidige trends realistisch hout designvloer“De absolute top geactualiseerd!”

De reeds jaren succesvolle en populaire collectie Dynamic Wood is vernieuwd met prachtig actuele houtdessins. Het succes van deze toonaangevende PVC vinyl kwaliteit heeft zich meer dan bewezen. Dynamic Wood verdiend dan ook een fraaie update naar de huidige trends in hout zowel in kleur als dessin.

“Supersterk en toch aangenaam zacht en stil”

De Dynamic collectie met de exclusieve Black Tex Backing van Interfloor is en blijft de meest realistische PVC designvloer op 400 cm breed. Dit mede dankzij de matte uitstraling en voelbare ‘Natural Look’ toplaag die het houtdessin een prachtig realistische en sfeervolle uitstraling geeft. Niet zo ‘hard’ als echte planken maar wel met een prachtig ’natural touch’.

De unieke ‘Black Tex Backing’ is sterk genoeg om lichte verschillen in de ondervloer te overbruggen en elastisch genoeg om eventuele oneffenheden op de te vangen waardoor het vloeroppervlak mooi strak blijft. Het vinyl is daarbij bestand tegen o.a. hakken en meubelpoten en brengt vele voordelen mee omtrent loopgeluid. De geluidsisolerende onderlaag leidt tevens tot extra loopcomfort dat vermoeidheidsverschijnselen vooral in veelgebruikte ruimtes vermindert. De Dynamic pvc-vinylcollectie is dan ook geschikt voor alle drukbelopen vertrekken, bedrijfsmatig en particulier. Voor kantoorruimtes tot appartementen waar extra geluidsisolatie steeds meer een must wordt.

“Uitermate praktisch met een subliem natuurlijk gevoel”

uitermate praktisch subliem natuurlijk waterbestendig vocht badkamer hoge kwaliteitseisen duurzaam ecologisch

De bekende polyurethaan finish geeft een warm mat effect en creëert optimale bescherming van de vloer tegen vuil en vlekken. Als bijkomend voordeel ten opzichte van een echt houten vloer is deze kamerbrede vloer een stuk voordeliger, gemakkelijker te installeren en zeer eenvoudig te reinigen en te onderhouden.

Daarnaast is de vloer ‘waterbestendig’: Dynamic Wood zwelt of krimpt niet als hij aan warmte en vocht wordt blootgesteld en kan dus ook probleemloos worden gebruikt in combinatie met vloerverwarming en in vochtige ruimten.

“The sustainable and easy to fit flooring solution”

Dynamic Wood is volgens dezelfde hoge kwaliteitseisen geproduceerd als alle producten van de Dynamic Collectie en tevens duurzaam en ecologisch verantwoord door de mogelijke terugwinning van grondstoffen. Bekijk de Dynamic Brochure »

De volledig up-to-date collectie is verdeeld onder 3 stalensets met een keus van maar liefst 18 decors in 3 pvc-plankformaten. Gericht om iedere ruimte en elk interieur door middel van een passende vloer de gewenste sfeer mee te geven De kleuren die hun kracht afgelopen jaren hebben bewezen blijven behouden. Modieuze kleuren zijn toegevoegd waaronder rustige lichte tot witte vloerdelen, prachtig in bijvoorbeeld een Scandinavisch interieur.

Inspringend op de nog steeds toenemende populariteit van grotere afmetingen op de vloer zijn er twee dessins met een XL PVC-planken van 150 x 20 cm. Een stevig formaat voor de nodige grandeur.


Eigenschappen Dynamic Wood – set 1/3 – 2/3 – 3/3 – 2020

 • Gebruiksclassificatie: 23 – 32 – 41
 • Toepassing: intensief woongebruik, normaal tot zwaar werkgebruik en licht industrieel gebruik
 • Duurzame Black Tex Backing:
 • Dubbele wapening – zeer stabiel en vormvast
 • Egaliserende werking – bij lichte oneffenheden geen voorbereiding nodig
 • keus decors klankformaten gewenste sfeer modieuze kleuren lichte vloerdelen Scandinavisch interieurLos te leggen tot 40 m² – geen lijm nodig (kostenbesparend)
 • Snijvast met hoge weerstand tegen indrukken van onderaf
 • Comfortabel en luxueus om op te lopen
 • Akoestiek verhogend – geluidsisolatie + 18 dB
 • Natural Look oppervlaktestructuur
 • Extra antislip weerstand – R10 = DS
 • PU Laquer – voor eenvoudig onderhoud
 • Milieuvriendelijke backing – door hergebruik van grondstoffen
 • 700 en 900 plankdessin: 150 x 20 cm
 • 600 plankdessin: 150 x 18,2 cm
 • 800 plankdessin: 150 x 16,6 cm
 • Totaal 18 houtdecors in 4 verschillende houtmotieven

Adviesverkoopprijs € 94,00 per strekkende meter op 400 cm breed (€ 23,50 per m²)*

Vanaf begin februari verkrijgbaar bij uw project- en woninginrichter.


januari 2020 – Zwartsluis      |    * Prijs is exclusief legkosten en ten tijde van het nieuwsbericht

Bekijk product